Trainen in slechts 20 minuten

XBody EMS TRAINING

XBody biedt een EMS-training voor het hele lichaam die alle grote spiergroepen tegelijkertijd stimuleert en helpt u een fit en sportief uiterlijk te bereiken.    
Door te trainen met EMS-technologie van XBody, kunt u de resultaten van een training van 90 minuten in slechts 20 minuten bereiken!

Wat is elektrische spierstimulatie (EMS) 

EMS betekent het opwekken van spiercontracties door elektrische impulsen.   
Klinkt dat te wetenschappelijk? Het is erg makkelijk.    

De impulsen worden gegenereerd door het EMS-apparaat van XBody en afgegeven aan de spieren om te worden gestimuleerd via elektroden op het huidoppervlak. De impulsen veroorzaken een samentrekking van de spieren, zodat het eindresultaat een resultaat is dat lijkt op natuurlijke beweging en spiercontractie.    

EMS-training kan worden gebruikt om spieren te conditioneren en te versterken.

Het is zonder twijfel dé training van de 21e eeuw.

HOE WERKT EMS?

Bij traditionele krachttraining zenden de hersenen impulsen uit en stimuleren ze de te trainen spieren, wat leidt tot spiercontractie. Spieren met een zwakkere verbinding met de hersenen kunnen echter niet zo snel samentrekken en ontwikkelen.   

EMS-training stimuleert alle grote spiergroepen en bevordert de ontwikkeling van motorische zenuwverbindingen. Door elektrische impulsen rechtstreeks naar de motorische zenuwen te sturen, kunnen zelfs de zwak verbonden spieren worden bereikt.  

De spiervezels worden met de EMS-training in een onregelmatige volgorde geactiveerd, wat vanaf het begin intensieve training mogelijk maakt en getrainde spieren ontwikkelt; het resultaat zijn versterkte spieren die meer calorieën verbranden en actieve spieren die meer energie nodig hebben.

SLECHTS 2 X 20 MINUTEN PER WEEK IS GENOEG!

EMS-training werkt met elektrische impulsen die vergelijkbaar zijn met de natuurlijke stimulustransducties van het lichaam. Deze extra impulsen stimuleren de spieren via het verstelbare full body XBody trainingspak. Deze ultramoderne technologie biedt alle voordelen van een training van 90 minuten in slechts 20 minuten en 2 trainingen per week is voldoende! 

XBody EMS-training maakt het mogelijk spiermassa op te bouwen en vet kwijt te raken, verhoogt de calorieverbranding capaciteit en stimuleert de stofwisseling.

Voordelen van EMS

SPIER-OPBOUW

De elektroden worden op het lichaam geplaatst, direct boven elke grote spiergroep, zodat alle impulsen hun doel bereiken. 
Het is gemakkelijk en veilig!

HOUDING VERBETEREN

Het gebruik van EMS kan uw houding helpen verbeteren, omdat de speciale trainingsprogramma’s oefeningen bevatten voor de rug, de onderrug, de buikspieren en zelfs de schouders.

LICHAAM VERSTERKEN

EMS-krachttraining voor het hele lichaam in combinatie met cardio sessies kan u helpen uw spieren strakker te maken, vet te verbranden en cellulitis te verminderen. De circulatie van de spier- en bindweefsels zal worden verbeterd, wat ook kan leiden tot een stevigere en strakker huid.

GEWRICHTEN ONTLASTEN

In tegenstelling tot reguliere training met gewichten, zal EMS Training geen extra druk op uw gewrichten uitoefenen en met de hulp van een specialist kan het ook worden gebruikt na een blessure of bij gewrichtspijn.

BALANS

EMS kan ook worden gebruikt als er sprake is van spieronevenwichtigheden of onderontwikkelde spieren in het lichaam. Het richten van de juiste spiergroepen is eenvoudig door de professionele plaatsing van de elektroden in het gespecialiseerde XBody-trainingspak.

TIJD BESPAREN

SLECHTS 2 X 20 MINUTEN PER WEEK IS GENOEG!

De XBody EMS-trainingsapparaten met hun ontwerp en unieke eigenschappen maken de XBody-training bijzonder effectief. Een comfortabel trainingspak en geavanceerde stimulatietechnieken zorgen ervoor dat u echt een effectieve EMS-training krijgt.

CONTACT

Privacy

Privacybeleid
Algemene voorwaarden

Contact

info@xbody.be
Nike@xbody.be
+31 612 72 36 92

Volg ons